MBT Clinic – 15 mei 2015

Een Giant Mountainbike Clinic en test nu bij jou in de buurt! Op vrijdag 15 mei bij Wiel- erhuis de Meulenreek in Geffen. Een speciaal programma afgestemd op jou! Voor beginners tot gevorderden, iedereen is welkom!

Dit staat geheel in het teken van sportiviteit, fietsen en fietstips. Naast het fietsen zal tijd worden genomen om ook wat technische kennis op te doen.

MTB_Clinic_flyerPROGRAMMA:

09.30 uur – Ontvangst
10.00 uur – Start MTB Clinic en test
12.30 uur – Einde programma

GRATIS DEELNAME!
Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plekken.

INSCHRIJVEN?
Ga naar:
www.wielerhuisdemeulenreek.nl/mtb-clinic

LOCATIE:
Wielerhuis de Meulenreek
Tolweg 1

Webshop meulenreek = online

De afgelopen tijd zijn we achter de schermen volop bezig geweest om onze diensten nog verder te vergroten. Samen met onze klanten hebben we gekeken naar jullie wensen en wat een goede aanvulling op onze diensten zou zijn. Zo zijn we ertoe gekomen om via onze website een ‘webshop’ te lanceren. In de webshop is nagenoeg onze gehele collectie te vinden, van kleding, tot accessoires en van voeding tot fietsen. Met deze uitbreiding zullen wij proberen onze producten en diensten nog toegankelijker te maken en dichterbij u te brengen. U profiteert in onze webshop van een compleet assortiment van hoogwaardige producten, tegen een scherpe prijs en met de zekerheid en service die u van ons gewend bent.

Klik hier om een kijkje te nemen in onze online shop.

Start2Tri

De Start2Tri is een initiatief van Triathlonvereniging R.D.G. en bedoeld als kennismaking met de Triathlonsport. De Start2Tri clinic is een introductiecursus van 9 weken. Het doel is om aan het eind van de 9 weken een Sprint (1/8) triathlon op een gezonde manier te kunnen volbrengen, bestaande uit 500 meter zwemmen, 20km fietsen en 5km lopen. De trainingen worden door een gediplomeerd triathlontrainer begeleid.

Kijk voor meer informatie en aanmeldingen neem gerust contact met ons op, of lees meer op http://www.runandwalk.nl/clinics

 

Meulenreek Cycling

9 juli 2012 openen wij een nieuwe winkel in Den Bosch, Meulenreek Cycling. Samen met Run & Walk staan we graag voor u klaar met persoonlijk en professioneel advies op het gebied van fietsen, kleding en accessoires. U vind ons aan de Rijnstraat 28 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u terecht op onze contactpagina, waar u tevens kunt zien hoe u ons kunt bereiken.

Parkeren kan gratis voor en naast onze winkel.
Wij verwelkomen u graag in Den Bosch.

24/7 winkelen bij de meulenreek

Vanaf heden kunt u 24 uur per dag 7 dagen in de week shoppen bij wielerhuis de Meulenreek, middels onze nieuwe webwinkel. Onze voorraad is up to date dus u kunt meteen zien of uw artikel nog leverbaar is.
Ons aanbod in de winkel is even uitgebreid als in onze webshop, en mocht u twijfelen over uw aankoop, komt u gerust langs in onze speciaalzaak, wij staan u graag te woord en bieden advies op maat!
Veel shop plezier in onze (web)winkel